Bemutatkozás

Az Odex OOH specialista, az IKO Media Group tagja.

Az Odex szolgáltatásai segítséget nyújtanak abban, hogy az OOH szektorban, valamennyi lehetőség közül a legjobbat, a leghatékonyabban és az elérhető legjobb áron biztosítsa ügyfelei számára, igazodva minden esetben az ügyfelek alapvető és speciális igényeihez egyaránt.

Saját eszközállománnyal nem rendelkezünk, az Odex érdeke minden esetben, az ügyfél érdekével szoros kapcsolatban áll. Objektív felületválogatási módszerünk mindig adott kampány céljainak maximális figyelembevételére összepontosít.

Rendelkezünk minden olyan eszközzel, amely a közterületi kampányok megtervezéséhez szükséges, kutatási szoftverekkel és kampánytervező szoftverekkel egyaránt, szakmai múltunk, tapasztalatunk alapos helyismeretünk mind-mind ügyfeleink javát szolgálják.
Napi kapcsolatban állunk a piac valamennyi médiatulajdonosával , naprakész információkkal, statisztikai adatokkal segítjük ügyfeleinket. Rálátásunk van a legújabb, legfrissebb, legaktuálisabb piaci kínálatra, innovatív lehetőségekre egyaránt.
Tevékenységünk nem pusztán a médiavásárlás – és optimalizálásban, kampánytervezésben és szervezésben nyilvánul meg, ezen túlmenően vállalunk külsős megbízást, úgynevezett kampányelemzéseket, szakértést is.

Célunk, hogy az ügyfelek bizalma a piac iránt tovább erősödjön és azon hirdetők is, akik eddig még nem próbálták ki a közterület sokszínű kínálatát, részesüljenek annak előnyeiből.